Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

05.09.2024

Стартує набір учасників до Ядерної школи РАЕС

Рівненська АЕС запрошує учнівську молодь до участі в «Ядерній школі РАЕС». Навчальний рік для учасників профорієнтаційного проєкту стартує вже у жовтні.

«Ядерна школа РАЕС» щороку приваблює старшокласників, які прагнуть знань про атомну енергетику, адже проєкт має на меті поширити інформацію про безпечну й екологічно чисту енергетику, спонукати молодь обирати професії, пов’язані з ядерною галуззю, та сформувати потенційний кадровий резерв Рівненської АЕС.


Учасниками проєкту можуть стати учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Вараш та населених пунктів зони спостереження РАЕС, а також професійно-технічного училища електростанції. Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням. Реєстрація триватиме до 30 вересня 2024 року або до досягнення ліміту учасників (90 осіб).


На учасників «Ядерної школи РАЕС» чекатимуть нові знайомства з однодумцями, лекції від провідних фахівців РАЕС та спілкування із молодими спеціалістами, екскурсії на об’єкти електростанції, ділові ігри, стажування в експлуатаційних підрозділах та на адміністративних посадах.


Випускники проєкту отримають відповідні сертифікати та пам’ятні подарунки від Рівненської АЕС та ВП ГО «Українське ядерне товариство» в Рівненській області.