Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

22.10.2024

Молодь РАЕС – призери галузевого конкурсу профмайстерності

Конкурс професійної майстерності серед молодих працівників НАЕК «Енергоатом» цьогоріч відбувся на майданчику Південноукраїнської АЕС.


За звання кращих з кращих змагалися близько 30 представників восьми спеціальностей, які працюють у філіях – відокремлених підрозділах Компанії: РАЕС, ПАЕС, ХАЕС, ЗАЕС та АТЦ. Захід проводився три дні, впродовж яких конкурсанти демонстрували знання та навички у кожній з професій. 


Рівненську АЕС представили молоді працівники цеху дезактивації та радіоактивних відходів, турбінного цеху № 2, цеху теплової автоматики та вимірювань, цеху з ремонту тепломеханічного устаткування енергоремонтного підрозділу (ЕРП), цеху зварювання ЕРП, цеху з ремонту електротехнічного устаткування ЕРП, реакторного цеху № 2, транспортного цеху. У підсумку рівненські атомники завоювали п’ять других та три третіх місця.


«Срібло» взяли: дезактиваторник Роман Грицюк, машиніст-обхідник турбінного устаткування Андрій Підлісний, електрослюсар з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювання Максим Кривко, слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування Роман Кальковець, а також електрогазозварник Владислав Яцков.

«Бронзу» здобули: електрослюсар з ремонту електроустаткування Олег Савчук, оператор реакторного відділення Юрій Панчук та водій автотранспортних засобів (легкового авто) Олександр Бубка. Молодь нагороджена дипломами та іміджевою продукцією.