Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

30.08.2024

Енергія добра, щоб зігріти дитячі серця

None

Напередодні нового навчального року колектив Рівненської АЕС провів благодійну акцію з допомоги дітям із найбільш матеріально незахищених сімей Вараської територіальної громади.


Працівники Рівненської АЕС багато років незмінно організовують доброчинні заходи в підтримку тих, хто цього потребує. Сім років поспіль такі акції проводяться декілька разів на рік під гаслом «Енергія добра».


29 серпня у Палаці культури РАЕС атомники влаштували благодійний захід з подарунками та аніматорами для школярів закладів загальної середньої освіти громади, а саме: 142 учнів 1-11 класів Вараських ліцеїв №№ 1-6, Озерецької та Рудківської гімназій, Сопачівського, Мульчицького, Собіщицького, Більськовільського та Старорафалівського ліцеїв. Це: діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах; малеча з числа дітей загиблих та безвісти зниклих воїнів. 48 підрозділів Рівненської АЕС долучилися до закупівлі необхідних для дітей речей до нового навчального року.

Працівники підприємства придбали індивідуально для кожної дитини спортивні костюми та взуття, різноманітне канцелярське приладдя, рюкзаки та ґаджети, солодощі та інші приємні подарунки.
Учнівську молодь привітали керівництво та представники структурних підрозділів РАЕС, Первинної профспілкової організації електростанції, Вараських міської військової адміністрації та управління освіти, духовенства.
«Найдорожче, що має Україна сьогодні – це діти. Вони визначають нині та визначатимуть в майбутньому успішність нашої країни. Адже чим успішніші діти, тим успішніша наша держава. Тому бажаю учням успіхів у навчанні, всебічного розвитку та міцного здоров’я, а також дякую усім причетним за таку добру традицію, яку ми незмінно зберігаємо стільки років», – підкреслює генеральний директор РАЕС Павло Ковтонюк.


«Завершуються літні канікули, тож хочемо побажати вам усім у новому навчальному році показати найкращі свої оцінки, застосувати свої знання і здібності для успішного навчання. Впевнений, подарунки, які сьогодні підготовлені для вас, знайдуть своє відображення у вашій енергії, вашому світогляді», – звернувся до дітей голова ППО РАЕС Іван Мельник.


«Дивна річ ця «енергія» добра. Зазвичай, коли людина чимось ділиться в неї залишається менше, а тут, коли людина віддає – вона і сама збагачується позитивними емоціями від щирих дитячих посмішок. Вкотре переконуюсь, наше місто – це місто добрих, чуйних людей», – зазначає представниця Вараської міської військової адміністрації Світлана Тиндик.


«Багато хто з вас з нетерпінням чекали цього дня, чекали подарунків від добрих людей. Ви вже вірите в добро, знаєте, що воно завжди перемагає зло, – звернулася до маленьких гостей заходу начальниця управління освіти Вараської ТГ Олена Корень. – Шановні партнери, друзі! Вже вкотре ми щиро дякуємо колективу РАЕС від імені кожного тата й мами, дідуся й бабусі, кожного опікуна, від імені педагогів, міської влади, від себе за ваше величезне добре серце, за те, як багато ваша енергія робить не тільки для нашого міста, а в цілому для України, як в прямому, так і переносному значенні цих слів».
 

None None None