Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

23.08.2024

Кожен донат – впевнений крок до Перемоги

На Рівненській АЕС продовжується безстрокова благодійна акція «Я допомагаю ЗСУ». Напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України атомники передали військовим допомогу на загальну суму 4 мільйони 348 тисяч гривень. Техніку та обладнання закупили за кошти, які працівники електростанції переказали від своїх посадових окладів за липень. Допомогу отримало понад 20 військових підрозділів.

«Кожного місяця надходить близько півсотні звернень від військових і їхня кількість лише зростає. Тому не маємо права опускати руки. Пам’ятаймо, окупант не чекає, кожен наш донат – це збережені життя захисників та впевнений крок до Перемоги», – зазначив голова ГО «ЕНЕРГІЯ ПЕРЕМОГИ» Іван Кравчук.

Серед придбаної техніки, яку невдовзі відправлять на фронт: система радіоелектронної боротьби, квадрокоптери DJI Mavic 3Т, DJI Mavic 3 та DJI Mavic 3 Pro, старлінки, зарядні станції «Bandera», генератори, ноутбуки і принтери, набори інструментів різного типу, рація, комплект броні, далекомір, тепловізор та ще понад сто FPV дронів різних типів.

«Велика вдячність всім працівникам Рівненської АЕС за те, що не зупиняються донатити. Щиро сподіваємось, що ця допомога збереже життя й здоров’я не одного захисника, а також стане внеском у Перемогу України, в її незалежність», – зауважив заступник генерального директора РАЕС з персоналу Олег Килюх.

«Колектив РАЕС не ставить жодних рекордів у допомозі. Працівники електростанції невтомно продовжують допомагати військовим. Наша сила у нашій єдності», – підкреслив голова Первинної профспілкової організації (ППО) підприємства Іван Мельник.

Два генератори для свого чоловіка, який нині боронить країну, отримала працівниця управління капітального будівництва РАЕС. «Мій чоловік боронить Україну з 2017 року. Воював вже не в одній гарячій точці. Щиро дякую за невтомну допомогу волонтерам і керівництву РАЕС».

Під час заходу за плідну співпрацю, активну підтримку волонтерського руху та з нагоди 33-ї річниці Дня Незалежності України Подяками ГО «ЕНЕРГІЯ ПЕРЕМОГИ» відзначені трудові колективи та працівники РАЕС. Також Подяки волонтерам передали військові.

«Ці нагороди є спільними, бо усі рівненські атомники є волонтерами, які безупинно допомагають українському війську. Маємо продовжувати робити це ще потужніше, тому що з кожним днем на фронті стає складніше, війна забирає життя багатьох наших воїнів. Наш обов’язок підтримувати їх, щоб вони не відчували себе покинутими і змогли відстояти цілісність нашої країни на полі бою», – підсумувала Тетяна Васильєва.

None None