Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

31.05.2023

Атомників відзначено нагородами Української асоціації футболу

З нагоди 50-річного ювілею Рівненської АЕС 20 працівників підприємства нагороджено заохочувальними відзнаками громадської спілки «Українська асоціація футболу».

None

З числа працівників Рівненської АЕС є чимало спортсменів у різних видах спорту. Більшість футбольної команди «Ізотоп РАЕС» є представниками багатьох структурних підрозділів енергогенеруючого підприємства. Щороку їхня збірна змагається в чемпіонатах різних рівнів – від місцевих до обласних. Минулоріч футболісти РАЕС стали володарями Кубка Рівненщини та срібними призерами Чемпіонату області. Весняний сезон цього року спортсмени завершили бронзовою нагородою у благодійному турнірі серед енергокомпаній України «Energy Cup». Тренерами команди є працівники цеху з ремонту електричного устаткування енергоремонтного підрозділу і цеху теплової автоматики та вимірювань – Олександр Колос і Микола Засєкін.


Водночас стадіон «Ізотоп», що на балансі управління соціальних об’єктів Рівненської АЕС, вже довгий час є популярним полем для проведення футбольних матчів різних рівнів. Впродовж року стадіон приймає різнопланові матчі та зустрічає гравців з багатьох міст. Вони, зокрема, транслюються у прямих ефірах на YouTube-сторінці РАЕС, тож вболівати за «своїх» можна з будь-якого куточка країни.
«Зараз проходить чемпіонат області – зіграно лише три тури. Ми твердо обрали за ціль – перемогти і готові виграшно зіграти чергові матчі», – коментує захисник команди «Ізотоп РАЕС», працівник цеху вантажопідіймальних механізмів РАЕС Олег Якубський.


За вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію масового футболу та до 50-річчя Рівненської АЕС Українська асоціація футболу нагородила працівників РАЕС – членів футбольної команди «Ізотоп РАЕС» та представників управління соціальних об’єктів (УСО) станції нагрудними знаками, почесними відзнаками й грамотами. Також нагороди отримали генеральний директор РАЕС Павло Ковтонюк, Первинна профспілкова організація електростанції та колектив управління інформації та зв’язків з громадськістю. Керівник підприємства та представниця профспілки Тетяна Васильєва отримали від Української асоціації футболу сувенірні футболки у синьому та жовтому кольорах із символічною 50-ю.


«У футболі є традиція, що прізвище на футболці пишуть лише тоді, коли ти є професійним гравцем і виходиш на професійну гру. Такі футболки говорять атомникам про те, що всі ми робимо великий внесок у розвиток як енергетики, так і футболу. Дякуємо усім причетним до розвитку спорту на Рівненщині. Як і вся Україна колектив РАЕС об’єднався в один потужний кулак і працює на перемогу. Дякуємо ЗСУ за можливість працювати і грати у вільній країні!», – наголошує інструктор-методист з фізичної культури та спорту УСО РАЕС Олександр Гребень.

None