Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

13.02.2024

Вихованець КДЮСШ з міста-супутника Хмельницької АЕС Ярослав Давидчук – чемпіон European Open з боротьби дзюдо

Відкритий Кубок Європи з боротьби дзюдо серед дорослих, який проходив минулими вихідними в угорському Дьорі приніс золоту та дві бронзових нагороди для української команди.

None

Чемпіоном European Open у категорії до 90 кг став вихованець комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ППО ХАЕС Ярослав Давидчук. Українець вдало розпочав свій турнірний шлях з перемоги над швейцарцем Віттвером, після чого впевнено розібрався з австрійцем Борчашвілі.


 У чвертьфіналі Ярослав здолав представника Боснії та Герцеговини Мілетіка, а в півфіналі завдяки чудовій роботі в партері переміг чеха Мусіла.


У схожому стилі українець провів фінальний поєдинок проти господаря змагань з Угорщини Нерпела. Вже на другій хвилині поєдинку Ярославу вдалося виконати задушливий прийом, який і приніс йому дебютне в кар’єрі золото з турнірів European Open.


Тренує вже знаного спортсмена заслужений тренер України, тренер-викладач вищої категорії КДЮСШ ППО ХАЕС Геннадій Горохов. Бажаємо тренеру та вихованцям успіхів та подальших перемог на міжнародному рівні.