Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

19.03.2024

Все буде Україна

В інформаційному центрі РАЕС «Полісся» відбулося нагородження учасників та переможців всеукраїнського патріотичного творчого онлайн-проєкту «Енергоатом Junior #ВсебудеУкраїна».

Онлайн-проєкт, організований Дирекцією зі стратегічних комунікацій АТ «НАЕК «Енергоатом», тривав з вересня до грудня минулого року. Загалом до нього долучилося близько 400 дітей з регіонів розташування вітчизняних АЕС, а також Київської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Чернігівської, Чернівецької, Тернопільської та Закарпатської областей. Мета проєкту – підтримка талановитої молоді та заохочення до патріотичної творчої активності.


Подарунками від Енергоатома та ППО Компанії відзначено понад 70 дітей і підлітків з м. Вараш та населених пунктів Вараського району, а також м. Острог та ВПО з м. Енергодар. До творчого проєкту долучилася як учнівська молодь, так і малеча, зокрема наймолодшим учасникам – 4 роки.


Нагороди за участь та призові місця представники юного покоління отримали за різноманітні творчі роботи в категоріях: живопис, наївне дитяче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво та інсталяція, декламація, інструментальне виконання, вокал, кліпи. Це талановита малеча, молодь закладів загальної середньої освіти та вихованці різних творчих гуртків, а також призами нагороджено керівників цих гуртків й творчих колективів.


Нагороди вручили заступник генерального директора з персоналу Олег Килюх та начальник управління інформації та зв’язків з громадськістю Сергій Гуцало.


«Такі заходи обов’язково потрібні, адже вони піднімають дух не тільки цих талановитих дітей, які беруть участь, а й дух всіх оточуючих, які заряджаються від них цією енергією. Сподіваємося, що в майбутньому ці маленькі патріоти будуть працювати на нашому підприємстві», – сказав Олег Килюх.


У категорії «Декламація» дев’ятикласниця Довговільського ліцею Аліна Сад представила авторську поезію «Рік незламності», що виборола друге місце: «Мій вірш про незламність нашого народу. Мені, як і кожному патріоту – учаснику конкурсу, було важливо донести, що країна-агресор нищить нашу землю, вбиває мрію українців та краде дитинство. На противагу цьому, останній рядок у вірші говорить: Та ми – незламні українці, у нас рік сили, боротьби, хоробрості, воєнної звитяги і завзяття. Не скоримось ніколи ми, бо є ми вільні українці».


Семикласниця Вараського ліцею № 6, вихованка дитячого вокального ансамблю «Веселка» Заболоттівського будинку культури Анастасія Обруснік посіла третє місце у категорії «Вокал» із піснею «Заплакала ікона»: «Пісня, яку я виконала, символізує справедливість, незламність і свободу. У ній є рядки про те, що світло завжди перемагає темряву і над головою буде вільне небо. Ця пісня надихає і для мене вона асоціюється із перемогою. Дуже добре, що є такі конкурси, де можна розкрити себе, показати свій талант і висловити свою позицію».

None None