Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

24.04.2024

Допомога рівненських атомників ЗСУ продовжується

Колектив Рівненської АЕС придбав та передав необхідне обладнання на загальну суму майже один мільйон гривень для восьми військових підрозділів, де служать працівники електростанції або їхні рідні.

Спрямовуючи щомісяця три і більше відсотків від посадових окладів на придбання необхідних речей, працівники РАЕС надають потужну підтримку ЗСУ. Серед чергової допомоги, яка невдовзі слугуватиме українським військовим на фронті – 20 FPV-дронів, чотири зарядні станції «Bluetti» та «Bandera Power», система супутникового зв’язку Starlink, повний комплект броні, рації, ноутбук, акумулятори та зарядний хаб до «мавіків», аналізатори частот, підсилювач мобільного сигналу та інші комплектуючі. Усі технічні засоби волонтери ГО «ЕНЕРГІЯ ПЕРЕМОГИ» придбали відповідно до звернень військових.

«Мої два сини нині захищають Україну від російського ворога. Це вже не перша допомога, яку я отримую для них від колективу РАЕС. За це щира подяка кожному працівнику станції. Бажаю усім нам якнайшвидшої Перемоги», – зазначив працівник служби контролю металу РАЕС.

«Сьогодні складна ситуація на фронті. На жаль, багато обладнання та інших засобів, необхідних для військовослужбовців, втрачається. Тому сподіваюсь на підтримку рівненських атомників і в подальшому, бо самим нам не впоратись. До Перемоги тільки разом! На знак подяки колективу Рівненської АЕС хочу передати прапор з передової від імені бойового підрозділу, в якому я несу службу», – зауважив військовослужбовець однієї з військових частин, а в цивільному житті – працівник цеху теплової автоматики та вимірювань РАЕС.

У межах передачі волонтерської допомоги за активну громадську позицію та підтримку ЗСУ Подяку, шеврони та стяг від командування та особового складу одного зі стрілецьких батальйонів отримав голова ГО «ЕНЕРГІЯ ПЕРЕМОГИ» Іван Кравчук.

«Дякую, але, насправді, ці нагороди є колективними. Подяки заслуговують усі працівники та волонтери РАЕС, бо ми спільними зусиллями підтримуємо наших воїнів. Всі працюємо для того, щоб якнайшвидше надавати допомогу хлопцям на передовій. Від імені ГО «ЕНЕРГІЯ ПЕРЕМОГИ» дякую захисникам за  їхню сміливість та відвагу, а колективу РАЕС – за небайдужість», – звернувся до присутніх Іван Кравчук.

«Головне сьогодні – не зупинятися і продовжувати у тому ж дусі. Нашою єдністю ми підтримуємо моральний дух захисників, а закуповуючи для них обладнання – допомагаємо нищити окупанта на українській землі», – підсумував заступник генерального директора РАЕС з персоналу Олег Килюх.

None None None