Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

15.09.2023

Президент Енергоатома Петро Котін провів виробничу нараду на одній із вітчизняних АЕС

Broken image placeholder.

15 вересня 2023 року президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін в межах робочого візиту на одну з вітчизняних атомних електростанцій провів виробничу нараду з керівництвом та колективом станції.

Broken image placeholder.

Участь у ній також взяв в.о. Голови Держатомрегулювання – Головний державний інспектор з ядерної та радіаційної безпеки України Олег Коріков.

Broken image placeholder.

Присутні обговорили основні результати роботи, перебіг ремонтної кампанії, а також питання посилення безпеки на ядерному об’єкті.

Петро Котін нагадав, що в Україні триває наймасштабніша ремонтна кампанія, в результаті якої вже сім атомних енергоблоків, шість з яких – «тисячники», підключені до енергомережі після планових ремонтів.

Broken image placeholder.

Президент Енергоатома подякував атомникам, які професійно проводять ремонтні роботи з випередженням графіків: «Це дуже важливо, адже саме через скорочення термінів ремонтів ми виробили додатковий обсяг електроенергії, який дозволив енергосистемі пройти без відключень всі напружені літні місяці. Ще два енергоблоки, які залишаються в ремонті, будуть підключені орієнтовно в середині жовтня також із випередженням графіків. Енергоатом працює для України та українців!»

Broken image placeholder.

Насамкінець Петро Котін вручив відзнаки працівникам станції: почесні грамоти Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, нагрудні знаки «Почесний працівник атомної енергетики», «Відмінник атомної енергетики», відзнаку «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України» та грамоти за значний особистий внесок у забезпечення сталої роботи енергетичного комплексу України в умовах воєнного стану, сумлінну працю та високий професіоналізм від ДП «НАЕК «Енергоатом».