Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

12.07.2024

Енергоатом зміцнює партнерство з громадськими організаціями

12 липня 2024 року керівник АТ «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін та голова правління громадської організації «Довкілля. Смарт» Ірина Маляренко підписали меморандум про співпрацю.

Петро Котін зауважив, що НАЕК важливо співпрацювати з громадськими організаціями екологічного спрямування, аби підвищити обізнаність щодо безпечності експлуатації атомних станцій в Україні.

«Це важливо, адже в наших планах розбудова атомної генерації, згідно з Енергетичною стратегією до 2050 року. Українці мають знати більше про безпечність та надійність атомних електростанцій», – сказав очільник Енергоатома.

Своєю чергою, Ірина Маляренко запевнила, що ГО «Довкілля. Смарт» зацікавлена у всебічному інформуванні суспільства заради розвитку атомної енергетики у державі: «Мета нашої громадської організації - долучатись до створення сталого та безпечного майбутнього України. Розвиток атомної енергетики - один з шляхів і один з зелених етапів, і саме тому підписанням цього меморандуму ми підтверджуємо нашу готовність до взаєморозуміння та співпраці в інтересах українців».

Нагадаємо,  раніше Енергоатом домовився про співпрацю з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація агроекологів України» та громадською спілкою «Асоціація професіоналів довкілля PAEW».

None None None None