Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

10.10.2024

Атомники передали допомогу ЗСУ на 4 млн грн

У межах робочої поїздки на Рівненську АЕС очільник АТ «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін разом із керівником РАЕС Павлом Ковтонюком передали представникам Сил оборони України чергову благодійну допомогу.

Захисники, які забезпечують оборону держави на різних ділянках фронту отримали:

  • РЕБ різного типу, 
  • FPV-дрони,
  • квадрокоптери, 
  • генератори, 
  • старлінки, 
  • комп’ютерну техніку, 
  • колеса для транспортних засобів.

«Допомагати військовим – стало нашою традицією. Понад 1 млрд грн Енергоатом вже спрямував на потреби українських воїнів. Дуже дякую нашим громадським організаціям, які координують допомогу і кожному з працівників, які перераховують кошти на цю насправді велику справу. Бажаю нашим захисниками перемоги і повернення додому. Нехай ця допомога буде їм внагоді», – наголосив керівник НАЕК Петро Котін.

Павло Ковтонюк підкреслив, як приклад Енергоатома демонструє, що тільки гуртуючись разом з військовими можна захистити нашу державу: «Дякую всім, хто долучається до цього».

Голова Рівненської ОВА Олександр Коваль також подякував колективу Рівненської АЕС за активну громадянську позицію та постійну підтримку війська.

Своєю чергою, українські захисники подякували атомникам за постійні донати. «Завдяки вам ми разом здобуваємо Перемогу», – наголосили наші воїни. 

Також за мужність і високий професіоналізм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зміцнені енергетичної безпеки нашої держави, подоланні наслідків збройної агресії рф – відзнаку АТ «НАЕК «Енергоатом» «Вартовий світла» отримали представники Рівненської АЕС.

None None None None None None None