Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

23.07.2024

Енергоатом співпрацюватиме з громадською організацією «За наше майбутнє»

23 липня 2024 року керівник АТ «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін та голова правління ГО «За наше майбутнє» Антон Петров підписали меморандум про співпрацю.

Громадська організація об'єднує однодумців та волонтерів з України, Литви, Польщі, Німеччини та Об'єднаного Королівства для сприяння енергетичній та екологічній безпеці України, а також надає всебічну допомогу постраждалим від військової агресії рф. Організація виступає за розвиток атомної енергетики як базової генерації в Україні. 

Петро Котін наголосив на важливості партнерства. Спільна робота сприятиме інформуванню громадськості щодо ядерних проєктів на території України.

«Енергоатом потребує та цінує співпрацю з громадськими організаціями. Разом ми допомагаємо формувати імідж атомної енергетики та підкреслювати її важливість для енергобалансу України», – зазначив очільник Енергоатома.

Своєю чергою, Антон Петров зауважив, що для ГО «За наше майбутнє» така співпраця – важливий досвід та можливість долучитися до реалізації великих проєктів.

Нагадаємо, раніше Енергоатом домовився про співпрацю з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація агроекологів України», громадською спілкою «Асоціація професіоналів довкілля PAEW» та громадською організацією «Довкілля. Смарт».

None None None None