Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

19.07.2024

Переможці конкурсу для журналістів «Атомна енергетика України: вчора, сьогодні, завтра» визначені

Нагадаємо, цього року Енергоатом спільно з Українським ядерним товариством започаткував конкурс на кращу аналітичну статтю або відеоматеріал про розвиток атомної енергетики України. Стартував конкурс саме в День журналіста, 6 червня. Організатори ставили на меті заохотити медійників до ґрунтовної дискусії та обміну думками.   

У підсумку серед усіх робіт, поданих на розгляд журі, визначено 4 найкращі. Проте перше місце на цих творчих змаганнях, на жаль, залишилося вільним. Журі не дійшло спільної думки щодо претендента на найвищу нагороду. 

Друге місце отримали роботи: 

  •  «Новий Атомний Цикл. Ядерна енергетика змінить наше життя на краще»; 
  •  «Атомна енергетика України: розвиток незважаючи на війну». 

Третє місце теж розділили дві роботи: 

  •  «Є реактори. Окупанти їх з собою не заберуть. Все інше полагодимо, добудуємо, відремонтуємо»; 
  •  «Атомна відповідь на складні енергетичні питання».     

Вітаємо переможців конкурсу з побажанням натхнення та цікавих інформаційних приводів! 

А щодо першого місця, то воно чекає на свого переможця. Організатори вирішили перенести цю номінацію на наступний рік. Вочевидь конкурс має перспективи, тема не втрачає актуальності, тому Енергоатом планує проводити його щорічно. Тож хтось талановитий, допитливий та небайдужий до майбутнього української атомної енергетики має шанс на найвищу нагороду у 2025-му.  

Матеріали, які стали призерами, будуть опубліковані на офіційних вебресурсах Енергоатома і Українського ядерного товариства та у інформаційному віснику «Вартові світла».