Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

14.06.2024

За підтримки Енергоатома у Южноукраїнську відкрили спортивний майданчик

У межах візиту на Південноукраїнську АЕС керівник Енергоатома Петро Котін взяв участь у церемонії відкриття комплексного спортивного майданчика ККСС «Олімп». До заходу також долучились генеральний директор Південноукраїнської АЕС Ігор Полович та міський голова Южноукраїнська Валерій Онуфрієнко. 

Відновлення спортивного майданчика стало можливим завдяки підтримці Енергоатома. І  вже відсьогодні мешканці Южноукраїнська зможуть тут займатись волейболом, міні-футболом, стрітболом та тенісом. А перший футбольний матч на оновленому майданчику зіграли вихованці дитячої спортивної школи.  

«Зараз усі наші сили спрямовані на підтримку енергетичного фронту та допомогу нашим захисникам здобути омріяну перемогу. Водночас соціальна інфраструктура для Енергоатома теж дуже важлива. Свідченням цьому є і сьогоднішня подія – відкриття спортивного майданчика», – сказав Петро Котін.

Енергоатом і надалі сприятиме будівництву спортивних обʼєктів в усіх інших містах-супутниках українських АЕС задля розвитку спорту та фізичному вихованню молоді. 
 

None None