Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

14.06.2024

Енергоатом активно проводить ремонтну кампанію та працює над розбудовою українських АЕС

13 червня 2024 року під головуванням керівника АТ «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна відбулася виробнича нарада з генеральним директором ПАЕС Ігорем Половичем та колективом Південноукраїнської АЕС. У заході також взяв участь Голова ДІЯРУ Олег Коріков.

У межах наради обговорили:

  • основні показники роботи Компанії за 5 місяців 2024 року;
  • перебіг ремонтної кампанії на вітчизняних АЕС;
  • плани з будівництва нових потужностей на  ПАЕС;
  • плани з розвитку атомної генерації України.

Петро Котін поспілкувався з трудовим колективом ПАЕС, відповів на всі запитання, зокрема, щодо ситуації на тимчасово окупованій ЗАЕС, перебігу корпоратизації Енергоатома, підготовки енергоблоків до опалювального сезону. 

«Я дякую вам за докладені зусилля під час проведення ремонтної кампанії. Сьогодні дуже важливо робити все, щоб енергоблоки виходили з ремонту в найкоротші терміни. І це вдається. Ваша наполеглива праця доводить, що атомники й надалі триматимуть енергетичний фронт, аби українці були зі світлом, попри намагання ворога зруйнувати нашу енергетичну інфраструктуру», – сказав керівник Енергоатома.

Насамкінець очільник НАЕК відзначив енергетиків подяками та вручив грамоти – за сумлінне виконання трудових обов’язків, високий професіоналізм, відповідальну працю та вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України. 

Також Петро Котін провів засідання штабу з  підготовки до будівництва двох енергоблоків за технологією АР1000 Westinghouse на Південноукраїнській АЕС. 

Нагадаємо, Енергоатом та Westinghouse домовились про будівництво в Україні девʼяти нових енергоблоків за технологією АР1000.
 

None None None None