Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

03.06.2024

Проти АТ «НАЕК «Енергоатом» та його керівництва розпочалася чергова дискредитаційна кампанія!

Атомну енергетику, яка є базовим, а зараз чи не єдиним джерелом стабільної генерації електроенергії в Україні, росія націлена зруйнувати. Але вже не атаками з неба, а – зсередини.

Днями Енергоатом ОДНОЧАСНО, як по команді, атакували низка «блогерів», «експертів» та навіть народних депутатів, синхронно виливши гігабайти брехливої, недостовірної та маніпулятивної інформації. Вони чекали, коли буде ухвалене вимушене і болюче для українців рішення про підвищення тарифів на електроенергію, щоб викликати невдоволення та розчарування суспільства.

Також псевдоексперти взяли за мету розхитати колектив атомників, зірвати важливі виробничі заходи та порушити стабільну роботу Компанії. Адже добре розуміють, що саме зараз пік ремонтної кампанії на атомних електростанціях – найбільш складний та відповідальний час у підготовці до осінньо-зимового періоду. І все це тоді, коли від єдиної вцілілої базової генерації залежать обсяги та надійність електропостачання населення та економіки країни.

Ворог діє за принципом: не можемо зруйнувати атаками з неба, тож зробимо це зсередини – за гроші або втемну через «блогерів та експертів». Розхитаємо зсередини, посіємо недовіру та паніку. Дамо зроблену у кремлівських кабінетах наживку українським борцям з корупцією, нехай займаються. Не дозволимо Україні розвивати атомну генерацію, будувати нові енергоблоки. Для цього і далі будемо вигадувати корупційні кейси, старанно перекладати їх англійською та надсилати у США, щоб зруйнувати довіру і міцну співпрацю «НАЕК «Енергоатом» з американськими партнерами. 

Найбільші інформаційні атаки на Енергоатом та його керівництво ще попереду. Адже найближчим часом формуватиметься склад керівних органів Компанії: наглядової ради та правління. Тож для ворога це оптимальний час для дискредитації та заведення в систему управління Компанії своїх агентів впливу, щоб підірвати роботу атомної галузі.

Енергоатом готовий захищати атомну енергетику України, буде й надалі її успішно розвивати, тримати не лише енергетичний, а й інформаційний фронт. У межах чинного законодавства Компанія  відстоюватиме права українців мати стабільну, високотехнологічну та, незважаючи на війну, безпечну атомну генерацію!