Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

06.02.2024

Кубок України з боротьби самбо у команди Хмельницької області

Самбісти з міста атомників у складі збірної Хмельницької області здобули головний трофей Кубка України. До складу збірної області увійшли вже знані спортсмени та менш відомі самбісти КДЮСШ ППО ХАЕС.

None

Підтвердили звання найкращих серед чоловіків нетішинці Дмитро Бабійчук (71 кг) та Ярослав Давидчук (98 кг). Другі місця посіли Олександр Брус (79 кг), Сергій Шпак (53 кг). До трійки призерів Кубка України серед чоловіків також увійшли Тарас Кравчук (71 кг), Владислав Жоган (58 кг), Василь Сидор (79 кг) та Богдан Цисар (79 кг).


Серед кадетів «Кубку Юна Україна» перше місце виборов також вихованець Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Андрій Яворський (71 кг), а Матвій Куляс (58 кг) став другим.


Достойно представили й категорію молоді самбісти КДЮСШ. Зокрема, Владислав Жоган (58 кг), який змагався як серед дорослих чоловіків, так і молоді, посів цього разу друге місце. На третій сходинці – Степан Гонтарук (71 кг). Всі спортсмени - вихованці Заслуженого тренера України, тренера-викладача вищої категорії КДЮСШ ППО ХАЕС Геннадія Горохова.


Кубок України вперше було проведено у чотирьох індивідуальних дисциплінах: до традиційних видів програми зі спортивного самбо серед чоловіків і жінок та бойового розділу серед чоловіків приєдналося жіноче бойове самбо.


Це перша перемога збірної Хмельниччини у Кубку України. Вітаємо збірну Хмельницької області з боротьби самбо з перемогою! Нових здобутків та перемог на міжнародному рівні!