Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

12.02.2024

ХАЕС - BrainAtom 2024: Енергія розуму!

У цей вікенд інформаційний центр Хмельницької АЕС перетворився на майданчик найцікавішого благодійного заходу - брейн-рингу! Усі кошти, зібрані в рамках інтелектуальних змагань, будуть спрямовані на підтримку Збройних сил України. Захід організували й провели представники організації молоді ППО ХАЕС.

Під час відкриття генеральний директор Хмельницької АЕС Андрій Козюра та голова профспілкової організації Михайло Гук привітали учасників та подякували за активну підтримку ЗСУ. Благодійність об'єднує нас, адже цей захід не просто змагання, це спільний шлях до Перемоги.


У благодійній грі взяли участь шість команд, серед яких працівники електричного цеху «Енергія», енергоремонтного підрозділу «ЕРП», хімічного цеху «Штурм», загону відомчої воєнізованої охорони «Варта», цеху теплової автоматики та вимірювань «ЦТАВ-28» Хмельницької АЕС та команда «Атом» з Нетішинської гімназії «Гармонія».


Під час брейн-рингу панувала атмосфера, насичена енергією та азартом розумової боротьби. «Ми всі відчували міць нашого об'єднання, - зазначила Яна Томчук з команди «Варта», - кожен крок був у напрямку допомоги нашим захисникам і нашій країні».
Команди продемонстрували свою ерудицію у вирішенні складних завдань у різних сферах. Від логічних конструкцій до миттєвої реакції на запитання - кожен момент був напруженим та захопливим! «Цей брейн-ринг - не лише випробування нашого інтелекту, а й можливість допомогти тим, хто захищає нашу країну. Кожна гривня, зібрана сьогодні, стане частиною нашої відданості та підтримки ЗСУ», - зазначив Роман Пінчук, один з організаторів заходу.


Цього разу найкраще спрацювала команда «Штурм» з хімічного цеху, які здобули перше місце турніру. Запеклу конкуренцію у фіналі їм склала «Варта». У грі за третє місце перемогу виборола команда «Енергія».


 «Було так захопливо та енергійно! Спасибі організаторам за можливість відчути адреналін інтелектуальної боротьби!» – поділилася враженнями Світлана Блазунь, представниця команди «Штурм».


Понад 20 тис. грн зібрали учасники благодійного брейн-рингу. За ці кошти волонтери придбають необхідні захисникам засоби. Слава Україні!