Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

12.02.2024

На ХАЕС завершилися фінальні баталії благодійного Кубка «Перспективи»

Цьогоріч вперше футболісти змагалися на великий та малий кубки турніру з футзалу. Під час змагань проводився благодійний збір коштів для ЗСУ.

Малий кубок «Перспективи», у фінальній боротьбі за допомогою пенальті, вибороли футболісти реакторного цеху (РЦ). З рахунком (3:3) 6:5 вони обіграли команду турбінного цеху (ТЦ), яка стала другою. Третє місце посіли спортсмени професійного ліцею, здолавши команду КДЮСШ з результатом 3:1. 


Запекла боротьба розгорнулася за головний приз «Перспективи», де також не обійшлося без пенальті. У баталіях за володіння головним кубком, у важкій боротьбі перемогу здобула команда енергоремонтного підрозділу (ЕРП). З мінімальною перевагою 5:4 футболісти ЕРП здолали команду військової частини та комунального господарства (ВЧ+КГ), яка посіла друге місце.


У боротьбі за третє місце лише серія пенальті визначила результат зустрічі між командами еоектроцеху та 3 державного пожежно-рятувального загону (ЕЦ+3 ДПРЗ) та цеху радіаційної безпеки (ЦРБ). З рахунком (2:2) 6:5 спортсмени ЦРБ увійшли до трійки призерів. 
Вітаючи команди та гравців із завершенням турніру, заступник генерального директора Хмельницької АЕС з персоналу Богдан Шмигельський подякував учасникам та організаторам за захопливий турнір та зазначив, що головна наша перспектива - Перемога над ворогом. 


34 тисячі 300 гривень було зібрано на потреби ЗСУ під час турніру на кубок «Перспективи». Зібрані кошти спрямують для сина працівниці Хмельницької АЕС на запчастини та паливно-мастильні матеріали для автомобілів, що евакуйовують поранених з поля бою. Лише однією спільною командою ми здатні здолати ворога!