Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

27.02.2024

На Хмельницькій АЕС проходила акція «Зроби оберіг - підтримай ЗСУ»

Протягом двох тижнів на Хмельницькій АЕС проходила акція «Зроби оберіг - підтримай ЗСУ». Охочі взяти участь в акції отримали набори матеріалів для виготовлення оберегів. Усі роботи учасниць вирізнялися творчим підходом та креативністю.

Працівники ХАЕС мали змогу проголосувати за мистецтво колежанок коштами, тим самим підтримати ЗСУ. Майстрині, у скриньках та на рахунках яких виявилось найбільше коштів, отримали дипломи, подяки та сувенірну продукцію. Кошти, які вдалося зібрати під час акції у сумі понад 100 тисяч гривень, будуть спрямовані на підтримку захисників України. 
Генеральний директор Хмельницької АЕС Андрій Козюра подякував учасникам та організаторам акції, усім, хто донатив та наголосив на важливості підтримки воїнів. 


Подяки за підтримку ЗСУ через розкриття творчого потенціалу отримали учасниці, яким вдалося зібрати кошти у сумі більше ніж 5 тис. грн. Ксенія Добровольська (СОП), виріб якої зібрав найбільше донатів, отримала диплом І ступеня. Дипломом ІІ ступеня нагороджено Вікторію Гаврилюк (ВРГіЗМІ). ІІІ місце дісталося Тетяні Шпак (ТрЦ). 


Подяку за підтримку ЗСУ також отримала організаторка акції «Зроби оберіг - підтримай ЗСУ» Наталя Зеленська (ВОНтаОП). 
Працівники Хмельницької АЕС від початку повномасштабного вторгнення підтримують Збройні сили України. Військові боронять кордони нашої держави, а наш обов’язок в тилу – всіляко підтримувати їх.