Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

06.12.2023

Енергоатом привітав колектив столичної лікарні, у якій обслуговуються атомники, із 60-річним ювілеєм

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін взяв участь у шануванні медиків Київської міської клінічної лікарні №6 з нагоди 60-річчя з дати заснування медичного закладу. В урочистому заході взяли участь головний лікар КМКЛ Вадим Крижевський, народний депутат України Роман Грищук, представники ГУР МОУ та Солом’янської РДА.

None

«Символічно, що таку значну дату ваш медичний заклад святкує у День Збройних Сил України. Адже ваш персонал, працюючи 24/7, лікує наших героїчних воїнів, щоб вони й надалі боронили нашу державу. Велика вдячність вам, наші захисники, вертайтесь додому якомога швидше з Перемогою! Шановні лікарі, окремо дякую кожному з вас за те, що лікуєте та підтримуєте наш персонал – усі атомники вдячні вам за своє здоров’я й можливість працювати та забезпечувати світлом і теплом кожного з нас. Великих вам успіхів! Зі святом!» – сказав Петро Котін.

Президент Енергоатома презентував головному лікарю установи символічні сувеніри. Насамкінець присутні вшанували пам’ять загиблих у війні росії проти України хвилиною мовчання.

None None None None