Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

04.12.2023

Обрано переможців ХV конкурсу наукових доповідей серед молодих працівників ДП «НАЕК «Енергоатом»

Спочатку молоді фахівці Енергоатома захищали свої доповіді у відокремлених підрозділах.

None

А наступним, фінальним, етапом було проведення конкурсу серед переможців у відокремлених підрозділах та Дирекції Компанії.

Фінал ХV конкурсу тривав упродовж двох днів: 30 листопада та 1 грудня 2023 року. У перший день конкурсанти захищали свої напрацювання, що стосувалися виробничого напряму. Переможцями обрано:

🥇 І місце – Валерій Посох, провідний інженер відділу нових проєктів НТЦ з доповіддю «Підходи до оптимізації діяльності з оцінки сейсмостійкості»;

🥈ІІ місце – Роман Глушенков, провідний інженер відділу поводження з паливом департаменту паливовикористання та аналізу безпеки дирекції з ядерної та радіаційної безпеки Дирекції Компанії з доповіддю «Розробка та впровадження модернізацій, пов’язаних із поводженням з ядерним паливом»;

🥉 ІІІ місце – Юлія Бурлака, інженер ІІ категорії будівельного відділу управління з капітального будівництва об’єктів, що створюються ВП «Атомпроектінжиніринг» з доповіддю «Застосування ВІМ-технологій у будівництві та архітектурі атомних електростанцій».

None

Протягом другого дня визначали переможців, що готували свої роботи за соціально-профспілковим напрямом. Переможцями визначено:

🥇 І місце – Іван Чепурко, інструктор навчально-тренувального центру РАЕС з доповіддю «Клуб юних дослідників «atomiq» – нестандартний початок освоєння точних наук як складова профорієнтаційної роботи»;

🥈 ІІ місце – Олексій Гончаренко, психолог навчально-тренувального центру ПАЕС з доповіддю «Психологічна реабілітація військовослужбовців з посттравматичними стресовими розладами та психологічна допомога і едукація членів їх сімей та переселенців»;

🥉 ІІІ місце – Ірина Вагнер, електрослюсар з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій дільниці з ремонту автоматичних систем регулювання та дистанційного управління цеху теплової автоматики та вимірювань ХАЕС з доповіддю «Корпоративне пенсійне накопичення. Недержавний пенсійний фонд».

None

На жаль, цього року в конкурсі не брала участь молодь Запорізької АЕС, адже станція продовжує перебувати під окупацією російських військ.

Для довідки: Конкурс наукових доповідей молодих працівників Енергоатома має на меті стимулювати ініціативи, розкривати науково-технічний потенціал, підвищувати загальний рівень знань і обмін досвідом, сприяти генеруванню нових ідей серед молодих працівників Енергоатома, зокрема й щодо шляхів оптимізації виробничого процесу.

None None None None None