Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

25.10.2023

Енергоатом допомагає мобілізованим працівникам Компанії та їхнім родинам

Працівники ДП «НАЕК «Енергоатом» у складі Національної гвардії України, Збройних сил України та Сил територіальної оборони виконують найголовніший обов'язок – захищають державу від рашистської навали, міцно тримають оборону та мужньо йдуть в наступ.

Починаючи з 2014-го року, коли росіяни вторглись на територію нашої країни, працівники Енергоатома стали на захист Батьківщини. Після повномасштабного вторгнення кількість воїнів суттєво зросла. Вже понад 800 атомників змінили спецодяг на військову форму.

«Енергоатом, своєю чергою, пішов на зустріч тим, хто виявляв бажання захищати Батьківщину. Попри зміни в трудовому законодавстві від 19.07.2022, яке фактично скасувало збереження за мобілізованими середньої заробітньої плати, в Компанії прийняли рішення про збереження середньомісячної оплати праці для тих, хто ризикує життям, захищаючи нас», – зазначив виконавчий директор з персоналу Енергоатома В'ячеслав Губа.

За мобілізованими, звісно ж, зберігаються й їх робочі місця.

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін наголосив, що НАЕК, як стратегічно важлива для України Компанія, яка забезпечує українців електроенергією, завжди пам'ятає про найголовніший фронт і робить усе можливе для захисників держави.

Крім того, Компанія матеріально допомагає родинам загиблих атомників та працівникам, які були поранені під час захисту Батьківщини.

Нагадаємо, із самого початку повномасштабного вторгнення силами Енергоатома перераховано вже понад 600 млн грн на допомогу військовим.