Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

23.10.2023

Енергоатом передав подарунки дітям зі Славутича

ДП «НАЕК «Енергоатом» організував передачу гуманітарної допомоги від канадських партнерів – компанії САМЕСО – дітям з Енергодару та інших тимчасово окупованих територій, які опинилися у Славутичі через вторгнення росії в Україну. Також подарунки отримали вихованці дитячого будинку сімейного типу Бородуліних. Від НАЕК діти отримали солодощі.

None

Діти ж підготували святковий концерт, на який запросили президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна, міського голову Славутича Юрія Фомічова та народну депутатку Ольгу Василевську-Смаглюк.

None

Присутні були неймовірно розчулені дитячою щирістю та безмежною вірою у силу наших захисників, яка неодмінно приведе Україну до Перемоги.

None None

Обдаровані діти окрім танцювальних та вокальних номерів: «Я - Україна» та «Дитячими долоньками закриємо Україну», підготували серію малюнків з краєвидами рідного міста Енергодара, де зобразили найулюбленіші місця. Як зазначив очільник НАЕК «Енергоатом продовжить всіляко підтримувати енергодарців, аж допоки ворог не буде вигнаний з нашої землі».

None None

Петро Котін вручив новим славутичанам 100 пакунків з рюкзаками, зимовими шапками й рукавичками, розвивальними іграми та солодощами, зауваживши, що Україну підтримує весь цивілізований світ.

None

«Компанії-партнери Енергоатома допомагають нашій країні, всі дуже чекають, коли ми переможемо ворога і на нашій землі запанує мир», – сказав він.

Керівник НАЕК розповів малечі про компанію САМЕСО, яка допомагає забезпечувати роботу атомних електростанцій в Україні: «У подарунках від наших канадських друзів є ловці снів – такі в давнину використовували індіанці, які славились своїми мисливськими подвигами. А тепер їхні нащадки видобувають на цих землях уран, критично необхідний для роботи вітчизняних АЕС».

Крім того, на хлопчиків та дівчаток чекав неймовірний сюрприз – зустріч із унікальним собакою-роботом, який виконує важливу місію на АЕС, допомагаючи українським атомникам.