Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

20.10.2023

Енергоатом продовжує допомагати армії: вже понад 600 млн грн перераховано на потреби військових

ДП «НАЕК «Енергоатом» як соціально відповідальна Компанія, а також її працівники з Дирекції та відокремлених підрозділів із самого початку повномасштабного вторгнення постійно підтримують захисників України, які дають відсіч російській навалі.

Станом на середину жовтня 2023 року силами Енергоатома перераховано вже понад 600 млн грн на допомогу військовим. Зокрема, у цьому році Компанія спрямувала 300 млн грн Державній прикордонній службі на закупівлю 50 бронетранспортерів «Гвардії наступу» – цей внесок став найбільшим з-поміж допомоги всіх енергетичних підприємств.

З перших днів війни співробітники Компанії добровільно перераховують із заробітної плати власні кошти на спецрахунок у НБУ – загальна сума становить вже понад 215 млн гривень. Також працівниками НАЕК, відповідно до місця розташування Дирекції та ВП, створені громадські організації, які активно допомагають військовим. На сьогодні такої допомоги надано вже на понад 100 млн гривень.

«Робочі групи з працівників розглядають запити і в більшості випадків (за можливості) задовольняють прохання наших військових. Енергоатом та енергоатомівці допомагають як Національній гвардії України, яка забезпечує охорону ядерних об’єктів, так і підрозділам Збройних сил України та Силам тероборони», – сказав виконавчий директор з персоналу Енергоатома В'ячеслав Губа.

Спільними зусиллями військові забезпечуються автомобільною технікою, бронежилетами, амуніцією, квадрокоптерами, тепловізорами, приладами нічного бачення, системами зв’язку, антидроновими пушками, зарядними станціями, генераторами, шинами тощо.

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін додав, що Енергоатом постійно підтримує захисників і робитиме це й надалі стільки, скільки буде необхідно.

Допомагаючи ЗСУ ми наближаємо перемогу України та деокупацію всіх сел і міст держави!