Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

19.10.2023

Як корпоратизація Енергоатома вплине на керування Компанією

None

Енергоатом стабільно входить до ТОП-5 енергетичних компаній України – з найкращими фінансовими показниками та діловою репутацією.

Це свідчить про правильно обрану стратегію розвитку й ефективне керування Компанією навіть в умовах воєнного стану. Та час вимагає подальшого розвитку, швидкого реагування на виклики сьогодення й досягнення нових амбітних цілей.

«Корпоратизація підприємства, що розпочалася з ухвалення відповідного закону, покликана внаслідок покращення доступу до капіталу, а відтак і результатів діяльності, зробити Енергоатом взірцем сучасного корпоративного управління», – наголосив віцепрезидент Енергоатома Хартмут Якоб.

Над оновленням та покращенням стратегії розвитку НАЕК окрім керівництва Компанії працюватимуть і члени Наглядової ради. До її складу увійдуть топменеджери з міжнародним досвідом.

Тож перетворення Енергоатома на акціонерне товариство посилить довіру зовнішніх інвесторів до Компанії та зміцнить імідж України на міжнародній арені.

Як зазначив президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін: «Завдяки корпоратизації суттєво зросте ефективність інвестицій. Перетворення також сприятиме розбудові української ядерної галузі та посилить енергетичну незалежність України».