Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

17.10.2023

Енергоатом святкує своє 27-річчя!

Цього жовтневого дня у 1996 році була заснована Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом». Відтоді 27 років поспіль велика та дружня «атомна родина» НАЕК працює задля того, щоб в наших родинах були світло і тепло. Й у цьому, безперечно, заслуга кожного працівника Компанії поокремо та всіх разом узятих.

Впродовж останніх півтора року перед Енергоатомом постали раніше не бачені виклики. Захопивши флагман української ядерної енергетики – Запорізьку АЕС, російські окупанти перетворили її на військову базу. Та навіть попри це запорізькі атомники продовжують працювати на станції й тримати ядерну та радіаційну безпеку на своїх плечах.

З 24 лютого 2022 року об’єкти енергетичної інфраструктури стали ціллю ворога. Однак ядерна генерація втримала українську енергосистему та не дала загарбникам здійснити їхні підступні наміри.

Маємо багато планів – і попереду нас чекає безліч цікавих та необхідних людям проєктів. Задля цього ми і далі розвиваємося, трансформуємося, ще більше осучаснюємося. Тож Енергоатом і надалі буде надійним форпостом вітчизняної енергетики!

 

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін вітає зі святом усіх працівників Компанії: