Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

18.07.2023

Петро Котін відвідав з робочим візитом одну з українських АЕС

Broken image placeholder.

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» разом з керівництвом Компанії приїхали на одну з вітчизняних атомних електростанцій і провели там виробничу нараду з колективом.

Broken image placeholder.

Під час засідання його учасники підбили підсумки роботи АЕС за попередній період та обговорили перспективи розвитку станції у найближчому майбутньому, а також процес корпоратизації Енергоатома.

«На цій станції ми цього року вже не вперше, і саме ця АЕС є рекордсменом з термінів виконання ремонтів енергоблоків. За таку титанічну працю я дуже вдячний експлуатаційному та ремонтному персоналу», – зауважив Петро Котін.

Високий професіоналізм українських атомників підкреслив і гендиректор Рівненської АЕС Павло Ковтонюк. «Я вдячний їм за те, що попри вкрай непрості умови вони роблять усе, аби виконувати свою роботу вчасно та якісно», – сказав він.

Крім того, Петро Котін за щоденну кропітку роботу нагородив низку працівників АЕС почесними грамотами та листами подяки Енергоатома за доброчесне виконання трудових обов’язків, високий професіоналізм та сумлінну багаторічну працю.

Broken image placeholder.