Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

24.07.2023

Попри воєнний стан Енергоатом продовжує надавати свої потужності для виробничої практики студентів

Broken image placeholder.

Саме на виробничих майданчиках ДП «НАЕК «Енергоатом» студенти й учні, які опановують «ядерні» спеціальності, закріплюють отримані теоретичні знання та набувають практичних навичок, необхідних для майбутньої роботи. Найуспішніші з них отримують запрошення працювати в Компанії!

Broken image placeholder.

Лише за перше півріччя 2023 року на майданчиках відокремлених підрозділів (ВП) і дирекції Компанії пройшли практику 420 студентів і учнів із шести закладів вищої освіти, а також професійно-технічних училищ. Зокрема, для 323 майбутніх атомників це була виробнича практика, а для 97 – переддипломна.

Торік, у 2022-му, на виробничих потужностях ВП та в дирекції Енергоатома практикувалися 498 дівчат і хлопців (445 проходили виробничу практику, 53 – переддипломну), а у 2021 році – 595 студентів восьми університетів та учні профтехучилищ (445 – виробничу, 150 – переддипломну).

Broken image placeholder.

Навіть попри воєнний стан Компанія продовжує надавати свої потужності для виробничої практики студентів і учнів. Адже державі вкрай потрібні молоді фахівці для забезпечення енергетичної безпеки та подальшого розвитку атомної енергетики, від якої ця безпека неабияк залежатиме.