Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

07.08.2023

На всіх АЕС Енергоатома впроваджено корпоративну систему дистанційного навчання для персоналу

Broken image placeholder.

Працівники ДП «НАЕК «Енергоатом» постійно вдосконалюють знання та навички, необхідні для роботи на ядерних об'єктах. Для цього в Компанії функціонує система дистанційного навчання (СДН), на ресурсах якої розміщено навчальні матеріали з усіх галузевих дисциплін, а також електронну систему тестування.

Використання СДН працівниками атомних електростанцій дало можливість забезпечити проведення важливих навчальних курсів навіть в жорстких умовах пандемії COVID-19 та після введення воєнного стану через повномасштабну агресію росії.

Система дистанційного навчання також допомагає підтримувати кваліфікацію фахівців, від дій яких напряму залежить охорона праці, ядерна та радіаційна і пожежна безпека. Стає в пригоді СДН і працівникам Запорізької АЕС, які виїхали на підконтрольну українському уряду територію. Відповідне навчання і тестування вже пройшли близько 900 атомників ЗАЕС.

Крім того, в Дирекції «НАЕК «Енергоатом» впроваджується автоматизована система комп’ютерного навчання. Так, за участі інструкторів навчально-тренувальних центрів АЕС України вже адаптували навчальні матеріали для дистанційного курсу «Безпека праці», на черзі інші. Адже кваліфікований та освічений персонал – головний скарб Компанії.