Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

19.08.2023

#Вартовий_світла Олександр Столярець, працівник Рівненської АЕС: «Воїни не мають ні свят, ні вихідних, ні часу на відпочинок»

Broken image placeholder.

До 24 лютого 2022 року наш сьогоднішній Вартовий світла працював черговим електромонтером на четвертому енергоблоці Рівненської атомної електростанції. А також був головою правління одного із найбільших ОСББ міста Вараш.

Broken image placeholder.

Повномасштабне вторгнення застало Олександра Столярця на нічному чергуванні. Вранці, коли енергоатомівець разом зі своєю зміною повертався додому, біля станції вже було багато української бронетехніки та військових. У магазинах і на заправках спостерігалися великі черги, люди панікували. «Я боявся одного, – зізнається Олександр, – що прийдуть орки, а в мене немає зброї, щоб захистити сім'ю. Тому з перших днів повномасштабного вторгнення ми всім ОСББ колотили коктейлі Молотова, їздили будувати блокпости та готували для ТрО їжу».

Broken image placeholder. Broken image placeholder. Broken image placeholder. Broken image placeholder. Broken image placeholder. Broken image placeholder.

#вартові_світла #РАЕС