Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

02.09.2023

ДП «НАЕК «Енергоатом» вітає з 20-річчям створення відокремлений підрозділ «Аварійно-технічний центр»

Broken image placeholder.

Протягом 20-ти років високопрофесійний персонал АТЦ демонструє постійну готовність до швидких та ефективних дій у разі виникнення аварій на підприємствах атомної енергетики й забезпечує безпеку транспортування радіаційно небезпечних вантажів.

Зараз, в умовах збройної агресії росії проти України, на ваші мужні плечі лягла додаткова відповідальність, адже дії країни-агресорки від першого дня її широкомасштабного вторгнення постійно загрожують ядерній та радіаційній безпеці України й усього світу.

Окупація Чорнобильської АЕС, захоплення й перетворення на військову базу найбільшої в Європі Запорізької АЕС – виклики, які стоять перед кожним з нас. І саме ваш підготовлений та досвідчений персонал завжди готовий першим відреагувати на будь-яку загрозу та злагодженими й ефективними діями запобігти катастрофі, що її будь-якої миті можуть спровокувати російські ядерні терористи.

У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, професійних успіхів та кар’єрного зростання. Хай у кожній родині панують щастя і злагода, а на нашій землі якомога швидше настане мир!

Наближуємо Перемогу разом!

Слава Україні! >