Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

02.09.2023

Енергоатом отримав від Держприкордонслужби подяку за допомогу силам оборони України

Broken image placeholder.

23 підприємства паливно-енергетичного комплексу України відгукнулись на ініціативу Офісу Президента «Гвардія наступу», зробивши грошові внески для допомоги Державній прикордонній службі у закупівлі 50 бронетранспортерів для захисту державного кордону.

Broken image placeholder.

Наразі передана техніка допомагає нашим захисникам на фронті.

«Енергетики успішно тримають свій фронт. Але наша робота, як і вся країна, залежить від першої лінії фронту – Збройних Сил України, прикордонників, Нацгвардії, СБУ, ГУР та всіх, хто знищує ворога на передовій, – зазначив Міністр енергетики України Герман Галущенко. – Сьогодні день єднання енергетиків у допомозі першій лінії фронту. Ми мали честь і можливість підтримати бригаду прикордонників «Сталевий кордон», і я дуже пишаюся тим, що вся галузь об’єдналася для цього».

Своєю чергою Державна прикордонна служба нагородила енергетичні компанії за їхній внесок в допомогу силам оборони України.

«Завдяки вам захисники отримали хорошу, потужну техніку. Ми зробимо все для того, щоб якомога швидше наша чудова нація перемогла агресора», – зазначив Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко під час нагородження.

Подяку отримав і президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін. Компанія передала на потреби ДПСУ 300 млн грн. Цей внесок став найбільшим з-поміж допомоги всіх енергетичних підприємств, які до неї долучилися.

Як зауважив Петро Котін, Енергоатом продовжить допомагати нашим захисникам стільки, скільки це буде необхідно, адже всі ми об’єднані однією метою – здобути Перемогу та повернути мир.