Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

07.10.2024

ПАЕС відзначила кращих педагогів Южноукраїнського професійного ліцею

П’ятеро кращих викладачів та майстрів виробничого навчання Южноукраїнського професійного ліцею отримали грамоти філії «ВП ПАЕС». Заклад вже багато років є «кузнею робітничих кадрів» для підприємства. 4 жовтня, напередодні Дня працівників освіти, представники Південноукраїнської АЕС завітали до Южноукраїнського професійного ліцею, аби подякувати педагогам за  їхню нелегку працю. 


За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих робітників, плідну педагогічну діяльність, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята грамотами філії «ВП «Південноукраїнська АЕС» нагородили майстрів виробничого навчання Марину Воротинцеву та Максима Устинського, викладачку біології і екології Олену Мітченко, викладача професійно-теоретичної підготовки Юрія Воротинцева та інженерку з охорони праці Ганну Дадику.


Заступниця генерального директора ПАЕС з персоналу Катерина Пироженко у вітальному слові відзначила високий рівень підготовки випускників закладу, які працевлаштовуються на енергетичне підприємство. Натомість директор ліцею Сергій Невідомий подякував атомній станції за плідну співпрацю: «Завдяки цьому підприємству ми маємо можливість працювати, готувати висококваліфікованих кадрів, а також кожні 2-3 роки впроваджувати нові спеціальності».


ПАЕС і навчальний заклад пов’язує багаторічне партнерство. Педагогічний колектив щороку готує для енергетичного підприємства молодих спеціалістів – електрозварників, електромонтерів, слюсарів, які мають можливість проходити практику у виробничих цехах та підрозділах атомної станції. Кращі випускники ліцею приєднуються до лав атомників. На сьогодні заклад налічує 460 здобувачів освіти, 150 з яких – першокурсники.
 

None None None