Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

16.09.2024

Команда ПАЕС виборола першість серед підрозділів Енергоатома в благодійному веломарафоні

14 вересня в місті-супутнику Хмельницької АЕС пройшов масштабний благодійний веломарафон «BLUE LAKES RACE 2024». Понад 110 учасників з різних підрозділів Енергоатома з Миколаївської, Рівненської, Хмельницької областей, Києва, а також з Львова та Луцька приїхали до Нетішина, щоб позмагатися. А заодно - зібрати кошти для ЗСУ. Південноукраїнську АЕС представляли 13 спортсменів-аматорів.

Організатори запропонували велогонщикам дві дистанції – 100 км та 45 км. Представники Південноукраїнської АЕС вибороли першість у командному заліку серед відокремлених підрозділів Енергоатома. Також вони продемонстрували високі індивідуальні результати. 


Серед чоловіків на дистанції 100 км в абсолютному заліку золоту нагороду і звання найшвидшого з-поміж працівників Енергоатома здобув Віталій Рожок (енергоремонтний підрозділ). Срібна медаль дісталася Максиму Сапаю (служба наладки і випробування обладнання). Зінаїда Баланюк (управління інформації й громадських зв’язків) стала третьою в абсолютному заліку серед жінок на дистанції 100 км. Такий же результат на дистанції 45 км показала Ірина Рожок (цех радіаційної безпеки). Альона Кислиця (відділ охорони здоров’я) першою дісталася фінішу, випередивши суперниць у віковій категорії 50+. Серед чоловіків відповідної категорії також переміг представник ПАЕС Микола Сучок (цех теплової автоматики і вимірювань). Ще три третіх місця у своїх вікових категоріях до скарбнички нашої команди принесли Олексій Волобуєв і Андрій Комишнік з енергоремонтного підрозділу та Ігор Кириленко, працівник електричного цеху. 


Завдяки благодійним внескам, які робили учасники змагань, для потреб української армії вдалося зібрати понад 116 тисяч гривень.

None None