Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

03.10.2024

Енергоатом і Київський національний університет будівництва і архітектури співпрацюватимуть у сфері освіти

3 жовтня керівник АТ «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін та ректор Київського національного університету будівництва і архітектури Олексій Дніпров підписали меморандум про співпрацю.

Документом передбачено проведення спільних інформаційно-профорієнтаційних заходів та участь в розробці й оновлені освітніх програм та проєктів. Студенти профільних напрямів університету проходитимуть практику і стажування у філіях відокремлених підрозділів НАЕК.


«Залучення молодих фахівців до роботи в Компанії є дуже важливим питанням. Нам потрібні молоді кадри, які ми зможемо долучати до реалізації масштабних будівельних проєктів Енергоатома, та які сприятимуть розвитку вітчизняної атомної галузі», – зазначив Петро Котін.


Своєю чергою Олексій Дніпров подякував Петру Котіну за довіру і наголосив на важливості такої співпраці: «Київський національний університет будівництва і архітектури має достатній науковий, освітній  та ескпертний потенціал для співпраці з Енергоатомом. Для нас надзвичайно важливо, щоб наші майбутні спеціалісти:  проєктанти, архітектори та будівельники були залучені до процесу будівництва таких потужних об’єктів як атомні електростанції».

None None None