Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

13.09.2024

Обрано переможців ХVІ конкурсу наукових доповідей серед молодих працівників АТ «НАЕК «Енергоатом»

На першому етапі молоді фахівці Енергоатома захищали свої доповіді у відокремлених підрозділах. Фінальний етап серед переможців пройшов 12, 13 вересня у відокремлених підрозділах та Дирекції Компанії. 

Виконавчий директор з персоналу АТ «НАЕК «Енергоатом» Вячеслав Губа відзначив високий рівень робіт, зауваживши, що різниця між учасниками конкурсу та переможцями склала лише кілька балів. А голова первинної профспілкової організації Компанії Сергій Снітков акцентував, що молоді доповідачі щороку пропонують якісні, змістовні та досконалі роботи.

У перший день конкурсанти захищали свої напрацювання, що стосувалися виробничого напряму. Переможцями обрано:

І місце – Поліна Безвершенко, інженер (ВП «Атомпроєктінжиніринг») з доповіддю – «Комплексна оптимізація виробництва водню на АЕС з реактором типу ВВЕР-1000 з використанням методів машинного навчання»;

ІІ місце – Іван Чепурко, інструктор НТЦ (Рівненська АЕС), з доповіддю – «Застосування системи інтерактивного тестування як інструмент підвищення якості навчального процесу персоналу атомної електростанції;

ІІІ місце – Микита Кузнєцов, верстатник (ВП «Атомремонтсервіс») з доповіддю – «Використання адитивних технологій та 3D друк металами в атомній енергетиці».

Протягом другого дня визначали переможців, що готували свої роботи за соціально-профспілковим напрямом. Переможцями визначено:

І місце – Катерина Семко, психолог (Рівненська АЕС) з доповіддю – «Образа, як передумова недосконалої комунікації персоналу АЕС»;

ІІ місце – Олександр Бянов, інженер (Хмельницька АЕС) з доповіддю – «Публічні виступи. Мистецтво презентацій;

ІІІ місце – Олексій Мосяєв, інженер (Південноукраїнська АЕС) – з доповіддю «Виклики та можливості залучення учнівської молоді до роботи в енергетичній галузі України: як впоратися з пошуком працівників».  

Для довідки: Конкурс наукових доповідей був започаткований з метою розкрити науково-технічний потенціал молодих працівників Енергоатома, підвищити їх загальний рівень знань, сприяти обміну думками та формуванню нових ідей, зокрема й щодо шляхів оптимізації виробничого процесу.

None None None None