Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

07.08.2024

Військові отримали чергову допомогу від Енергоатома

None

У межах робочої поїздки на Хмельницьку атомну електростанцію очільник АТ «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін разом з генеральним директором ХАЕС Андрієм Козюрою передали представникам Сил оборони України чергову допомогу.

Зокрема два автомобілі та катер, відремонтовані силами працівників Хмельницької АЕС, отримали різні підрозділи ССО та військова частина, командир якої родом з Хмельниччини.

Крім того, до військових підрозділів поїдуть понад 80 дронів різних потужностей і характеристик, частина з них – з нічними тепловізійними камерами. Також військові отримають 12 зарядних станцій, 4 системи РЕБ, старлінки та інструменти.

«Енергоатом продовжує систематично допомагати Силам оборони України, відповідати на запити військових та закривати їхні потреби. Сьогодні ми передали допомогу на понад 8,5 млн гривень. Ці гроші зібрані працівниками Хмельницької АЕС. Дякую безмежно за таку неоціненну допомогу нашим воїнам! Інші підрозділи Компанії також беруть участь у допомозі військовим: на сьогодні вже зібрано та відправлено, зокрема й техніки, на понад 1 млрд гривень», – сказав Петро Котін. Та додав, що Компанія й надалі допомагатиме нашим військовим, щоб вони повернулись з перемогою живі та неушкоджені у мирне життя.

Очільник Енергоатома відзначив двох працівників Хмельницької АЕС спеціальними нагородами «Вартові світла» за внесок у захист України. 

Слава Україні, Слава її Героям!

None None None None None None