Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

03.06.2024

Пожежники ПАЕС отримали допомогу від БФ «Миротворець»

29 травня представники благодійного фонду «Миротворець» передали 15 індивідуальних бойових аптечок вогнеборцям 27 Державної пожежно-рятувальної частини, які здійснюють охорону ПАЕС.

Вже 10 років поспіль благодійний фонд «Миротворець» опікується підтримкою ЗСУ і населення. Зокрема, волонтери надають гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам. Для військових потреб передають автозапчастини, акумулятори, шини, генератори та решту необхідного. Не забувають благодійники і про вогнеборців, які здійснюють охорону Південноукраїнського енергокомплексу. Пожежники 27 ДПРЧ звернулись до фонду за допомогою в укомплектуванні індивідуальними бойовими аптечками чергового караулу й оперативно отримали необхідне оснащення від команди доброчинців.

«Ми дякуємо вам за службу і раді, що можемо допомогти, обіцяємо свою підтримку й надалі. Бажаємо вам успіху під час виконання вашої важливої роботи», - звернувся до вогнеборців директор автотранспортного господарства ПАЕС, голова благодійного фонду «Миротворець» Петро Форостяний.

За словами командира пожежно-рятувальної частини, до початку повномасштабного вторгнення укомплектовувати індивідуальними аптечками підрозділи не було потреби. Наразі ж ситуація кардинально змінилася і все частіше вогнеборців залучають до ліквідації аварійно-рятувальних ситуацій, що трапляються внаслідок влучання ворожих ракет. Тому наявність таких базових речей, як турнікет, бинт, ножиці у наданні першої домедичної допомоги вкрай необхідна.

«Ми задоволені якістю аптечок. Вони зручні та укомплектовані всім необхідним для надання першої домедичної допомоги. Це саме те, що нам потрібно», – підсумував начальник 27 ДПРЧ В’ячеслав Шарковський.

Можливість  надавати допомогу та підтримку у благодійного фонду «Миротворець» є завдяки перерахуванням працівниками Південноукраїнської АЕС одноденних заробітків, а також особистим додатковим внескам колективу автотранспортного господарства.

None None None