Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

31.05.2024

Представники ПАЕС провели ярмарок вакансій в центрі зайнятості

29 травня в Южноукраїнському міському центрі зайнятості пройшла зустріч представників управління кадрів Південноукраїнської АЕС з особами, які перебувають в пошуку роботи. Учасники зустрічі обговорили можливості працевлаштування до філії «ВП ПАЕС» та провели співбесіди для подальшої співпраці.

Новостворене управління з організації харчування (УОХП) Південноукраїнської АЕС доукомплектовується кадрами. Підприємство має низку вакантних посад: кухаря, кондитера, мийника посуду, кухонного робітника, вантажника, слюсаря-сантехніка та машиніста холодильних установок. Начальниця УОХП Валентина Єрьоменко та т.в.о. начальника управління кадрів Михайло Костюченко детально розповіли учасникам заходу про умови праці. Наголосили на соціальних програмах, які діють на підприємстві, відповіли на запитання кандидатів. Продовжили спілкування з безробітними індивідуально.

«Ми розповіли про всі умови працевлаштування, про пільги та соціальні гарантії, передбачені колективним договором, зокрема про медичне страхування персоналу. Пояснили, як допомагає Південноукраїнська атомна станція своїм працівникам, і відповіли на всі запитання. Співбесіда дала свої результати - ми зафіксували дані осіб для подальшої співпраці», - зазначив т.в.о. начальника управління кадрів ПАЕС Михайло Костюченко.

Роботодавці наголосили, що вакантні посади ще залишились, тому філія «ВП ПАЕС» продовжить пошук персоналу. «Сьогоднішній захід був продуктивний. Атомна станція продовжить співпрацювати з центром зайнятості міста Южноукраїнськ», - підкреслив Михайло Костюченко. Якщо в інших структурних підрозділах енергокомплексу виникне потреба в працівниках – у майбутньому організують схожий захід.

None None