Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

29.05.2024

Працівники ПАЕС – чемпіони України з рогейну

Працівники Південноукраїнської АЕС вибороли першість на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування (рогейн 12 годин). Змагання проходили 25 травня в місті Коростишів на Житомирщині.

137 спортсменів з різних куточків України випробовували себе на території площею 86 квадратних кілометрів. Учасники долали дистанцію до 100 км, шукаючи контрольні пункти за допомогою карти та компаса.

Місто-супутник Південноукраїнської АЕС представляли 22 спортсмени, члени клубу спортивного орієнтування «Гард». Більшість є працівниками енергетичного підприємства.

Саме представникам ПАЕС вдалося здобути першість. Денис Трушков (відділ запобігання та протидії корупції) та Альона Кислиця (відділ охорони здоров’я) за підсумками 12-годинних змагань стали чемпіонами в категорії «Мікс-45».

З бронзовими нагородами у категорії «Ч-45» зі змагань повернулися Микола Свідніцький (цех переробки радіоактивних відходів) та Костянтин Бочаров (навчально-технічний центр). Таке ж досягнення у категорії «Ж-55» й у Надії Щукіної (енергоремонтний підрозділ) та Марини Вичуб. Четверо представників міста енергетиків посіли четверті місця. Це Єгор Петренко (реакторний цех №2) з Олександром Волковим (служба аналізу безпеки) у категорії «Ч-еліта» та Зінаїда Баланюк (управління інформації та громадських зв’язків) з Олександром Косташенком у категорії «Мікс-еліта». Більшість учасників южноукраїнської команди мають звання кандидатів або майстрів спорту.

None None None None None