Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

27.05.2024

Команда ПАЕС - переможець благодійного турніру з міні-футболу на підтримку ЗСУ

Команда Південноукраїнської АЕС стала переможцем турніру з міні-футболу серед енергетичних компаній. Він відбувся 25 травня у Києві. Турнір благодійний, усі зібрані кошти направлять на закупівлю дронів для військових на передовій.

Організатор змагань - Energy Club, який об’єднує провідні енергетичні компанії та підприємства України. АТ «НАЕК «Енергоатом» 8 років поспіль бере участь у турнірі з міні-футболу. Команди АЕС та інших відокремлених підрозділів Енергоатома неодноразово ставали призерами змагань. Після повномасштабного вторгнення організатори оголосили турнір благодійним і за рахунок внесків збирають кошти для потреб ЗСУ. «Військовим частинам постачаємо те, що вони просять. Останнім часом постійно потребують дронів. Тому будуть дрони! Все для Перемоги!» - наголосив віце-президент Energy Club Іван Григорук.

Цього разу участь у змаганнях взяло 12 команд. Футболісти Південноукраїнської АЕС провели ігри з «Черкасиобленерго», «Центренерго», філією «ВП РАЕС» і впевнено вибороли місце у фіналі. Боротись за першість їм випало з командою «Вінницяобленерго». Це була найкраща гра турніру. Команда ПАЕС отримала блискучу перемогу, не давши можливості суперникові навіть «розмочити» рахунок. Матч завершився з результатом 4:0. А воротар команди Денис Максимчук був визнаний кращим голкіпером. «Такі змагання проводяться, щоб допомогти бійцям, які боронять Україну. А ще це психологічне розвантаження для енергетиків, на плечах яких зараз велика відповідальність на іншому, енергетичному фронті», - зазначив Денис Максимчук, який працює начальником зміни реакторного цеху ВП ПАЕС.

До речі, в кожному з благодійних турнірів, що Energy Club проводить протягом останніх двох років, футболісти філії «ВП ПАЕС» виборювали призові місця: були першими, другими, третіми і от знову перемога!

«Фінальний матч був важким, це була вже четверта гра, билися з останніх сил, хлопці витягли перемогу буквально на жилах. За рахунок характеру, волі до перемоги кожного гравця ми взяли кубок», - констатував капітан команди філії «ВП ПАЕС» Алік Андрєєв. Також він зазначив, що найбільш серйозним супротивником для них стала команда Рівненської АЕС, з якою грали у півфіналі.

None None None