Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

21.05.2024

Працівники управління інформації ПАЕС зібрали макулатуру та передали кошти на підтримку ЗСУ

Працівники управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП Південноукраїнська АЕС» конвертували понад 700 кг книг, виданих мовою агресора, у фінансову допомогу на користь ЗСУ. Виручені кошти передали благодійній організації «БФ» Бандерівці».

Наприкінці квітня працівники управління інформації ПАЕС організували акцію «Руzzкую літературу – на макулатуру». У рамках цієї ініціативи всі охочі мали можливість дерусифікувати свою домашню бібліотеку та долучитись до допомоги військовим.

«Колеги з задоволенням підтримали цей збір. Приносили застарілі журнали та книжки. Були випадки, коли макулатури було так багато, що її доводилось привозити автівками. Найголовніше, що ми ще більше згуртувались навколо спільної справи – допомоги Збройним Силам України», - розповіла працівниця управління інформації філії «ВП ПАЕС» Світлана Костенюк.

За два тижні активістам вдалося зібрати 705 кг книг, які відправили на переробку. Виручені кошти передали представнику благодійної організації «БФ» Бандерівці» Глібу Чабанюку.

«Ми з перших днів війни допомагаємо нашим захисникам чим можемо. Починали з пошиття розгрузок та плитоносок, а наразі здебільшого займаємося придбанням автівок за кордоном, бо у цьому є велика потреба на передовій. Така можливість є завдяки перерахуванням одноденного заробітку працівниками ПАЕС у рамках благодійної акції “Допомога захисникам України”. Також додам, що у нашій команді є хороші автомайстри, які допомагають ставити на колеса пошкоджені на фронті машини. Відкриваємо і нові напрямки. Зараз разом з небайдужими волонтерами з первомайської організації почали співпрацю щодо виробництва сучасних засобів радіоелектронної боротьби. Кожен донат наближає нашу спільну Перемогу, дякуємо вам за ваш внесок!», - сказав Гліб Чабанюк. На знак тісної співпраці та підтримки він подарував колективу управління інформації та громадських зв’язків прапор благодійної організації «БФ» Бандерівці».

None None None