Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

29.05.2024

Енергоатом активізує роботу з переведення працівників Запорізької АЕС, які виїхали з Енергодара, до інших підрозділів Компанії

Збереження кваліфікованого персоналу Запорізької АЕС та надання соціальної підтримки працівникам станції, які вимушено покинули свої домівки у звʼязку з окупацією країною-агресором, є стратегічно важливим завданням для Енергоатома.

Більше двох років Компанія піклується про спеціалістів станції, виплачуючи тим, хто досі не працевлаштувався 2/3 заробітної плати, або один посадовий оклад за вимушений простій. Водночас для таких працівників є відкритими та постійно пропонуються вакансії у структурних підрозділах Енергоатома у Нетішині, Вараші, Южноукраїнську, Славутичі та Києві.

Енергоатом надаватиме підтримку працівникам Запорізької АЕС у процесі переходу на нові посади, забезпечуючи необхідне навчання та адаптацію на нових робочих місцях, а також бронювання військовозобовʼязанних.

Пасивність працівників та довгий час перебування у простої може негативно вплинути на рівень їхньої кваліфікації. Тривала відсутність професійної діяльності сприяє втраті навичок, що може негативно вплинути на рівень їхньої роботи на Запорізькій АЕС після її деокупації.

У звʼязку з цим Енергоатом закликає працівників ЗАЕС звертатися до Дирекції з персоналу щодо переведення на вакантні посади. Це надасть можливість зберегти свої професійні навички, опанувати нові спеціальності, забезпечити себе повноцінною заробітною платою та сприяти прискореному розвитку Компанії.

За дорученням в.о. голови правління АТ «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна, всі структурні підрозділи Компанії разом з Дирекцією з персоналу повинні створити сприятливі умови під час цього процесу та враховувати всі побажання і пропозиції працівників Запорізької АЕС.

У разі відмови зайняти вакантні посади в Компанії, НАЕК буде вимушений переглядати умови зайнятості працівників Запорізької атомної електростанції, які перебувають у вимушеному простої, та розглядати питання про тимчасове призупинення трудових договорів.
 
Нагадуємо, що з питань працевлаштування можна звертатися до центрального офісу у Києві, або до спеціально створеного call-центру консультативної допомоги працівникам Енергоатома, які перебувають на тимчасово окупованих територіях,чи  виїхали з них:

(044) 277 78 13

(050) 364 97 59 (в усіх месенджерах)

[email protected]