Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

08.04.2024

Скелелази з міста-супутника Хмельницької АЕС – призери Всеукраїнських змагань

Скелелази клубу «Вершина» з міста Нетішина продемонстрували високий рівень підготовки на Всеукраїнських змаганнях серед молоді та юніорів, у дисципліні «болдеринг» в рамках «The WALL CUP: учнівська ліга».

Понад 200 учасників з усієї України взяли участь у змаганнях, де вихованці клубу «Вершина», яким опікується працівник Хмельницької АЕС Олександр Веремійчук, здобули медалі різного ґатунку та посіли високі місця.

Серед дівчат у категорії 2010-2009 років народження вихованка клубу Вікторія Мучак посіла перше місце, успішно подолавши надскладні траси, та відразу виконала розряд кандидата у майстри спорту України.

Третє місце серед юнаків 2012-2011 р. н. посів нетішинець Захар Аверкієв.

Серед молодших успішно виступив також вихованець клубу «Вершина» Лук’ян Смолій, який посів друге місце. За підсумками змагань призерам присвоєно 1-й юнацький розряд зі скелелазіння.

Варто відзначити й фіналістів змагань, які також продемонстрували достойні результати. Зокрема, четвертими у категорії 2012-2011 р. н. стали скелелази Марія Бершеда та Владислав Касянчук. П’ятим серед найстарших - Максим Марковський.

Юні спортсмени не зупиняються на досягнутому і, наразі, готуються до молодіжного Чемпіонату України.

None None