Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

31.05.2023

Атомники завітали до дитячого соцготелю

Напередодні Дня захисту дітей на свято до вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей міста Южноукраїнськ завітали представники Південноукраїнського енергокомплексу, зокрема члени профкому та молодіжної організації. Цього ж дня вихованців соцготелю привітав перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик. Гості подарували дітлахам чимало сюрпризів, солодощі та іграшки.


 «Війна забрала в нас багато свят, які ми неодмінно будемо святкувати вже після перемоги. Нині День захисту дітей є днем захисту країни, бо ви - наше продовження, і ваше щасливе та мирне майбутнє – найбільша мотивація для Збройних сил України», - звернувся до вихованців центру заступник голови профспілкового комітету ВП ПАЕС Владислав Момотов.


Крім подарунків для дітей представники енергокомплексу вручили очільниці  соціального готелю Ярославі Мельник павербанк для працівника закладу, який нині перебуває на передовій. Сьогодні тисячі маленьких сердець б’ються в унісон із серцями захисників і посилають їм свою підтримку, підсилюючи віру в перемогу та мир. 

None None None None None None None