Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

23.05.2023

Футбольний кубок губернатора – в южноукраїнців

Футбольний кубок губернатора – в южноукраїнців

Шалені емоції та щирість почуттів, непередбачуваність і неймовірна розв’язка, командний дух та справжня самовіддача улюбленій справі – саме так можна охарактеризувати участь вихованців спорткомплексу «Олімп» ВП «Південноукраїнська АЕС» у фінальних змаганнях з футболу серед дитячо-юнацьких команд Миколаївської області у вікової категорії U-16 на кубок губернатора Віталія Кіма «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ».

До фіналу змагань Першої ліги, який відбувся 21 травня у м. Миколаєві, увійшли 4 команди: СДЮСШОР (м. Миколаїв), ДЮСШ (смт Казанка), команда вихованців Кривоозерського ліцею №1 та СК «Олімп» (м. Южноукраїнськ).

Грамота

Для визначення переможця турніру кожній з команд слід було зіграти по 3 матчі за коловою системою. Майже всі футбольні фахівці, присутні цього дня на змаганнях, фаворитом турніру вважали команду обласного центру. Воно й не дивно: вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з футболу, в складі якої працюють 14 досвідчених тренерів, мають неабиякий досвід участі у чемпіонатах України. 

None

Проте самовіддача та командний дух допомогли южноукраїнцям здолати навіть такого титулованого суперника. Вирішальний матч змагань за 1 місце з командою СДЮСШОР (м. Миколаїв) став справжнім випробуванням на міцність не лише для гравців, а й для тренерів обох команд. М’яч, забитий миколаївцями в першому таймі, лише згуртував футболістів з міста атомників у прагненні здобути перемогу. Зібраність  гравців, холоднокровність в ухваленні рішень і взаємна довіра на полі дозволили зрівняти рахунок наприкінці другого тайму. Це майстерно та технічно зробив гравець команди «Олімп» Олег Кептя. 

None

Переможця визначила серія післяматчевих пенальті, яка закінчилась з рахунком 7:6 на користь южноукраїнців.
За результатами турніру суддівська колегія змагань нагородила індивідуальними призами двох вихованців спорткомплексу «Олімп»: капітана команди Андрія Буркуна як кращого гравця турніру та Олега Кептю  як найкращого гравця фіналу. Всі учасники змагань також отримали пам’ятні подарунки на згадку про це свято спорту.

None