Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

30.01.2024

На ПАЕС продовжується робота з учнівською молоддю

Інформаційний центр Південноукраїнської АЕС «Імпульс» з ознайомчою екскурсією відвідали учні 9-их класів Южноукраїнського ліцею №2.

Старшокласники дізнались про історію створення та діяльність найбільшого енергетичного підприємства області – Південноукраїнського енергокомплексу. За допомогою макетів їм пояснили будову атомного енергоблока, паливної збірки, парогенератора та машинної зали. Скориставшись 3D окулярами, усі охочі могли віртуально побувати на одній з українських АЕС.
Старшокласникам розповіли про професії, затребувані в атомній галузі. За декілька років їм доведеться обирати виш для вступу, тож окрему увагу приділили тристороннім договорам (Студент – ЗВО – ПАЕС). Договір дає можливість гарантованого працевлаштування за обраним фахом на Південноукраїнську АЕС.


Фахівці управління інформації ПАЕС запросили ліцеїстів до участі у низці проектів, які проводяться для учнівської молоді. Зокрема, конкурсі рефератів «Ядерна енергія і світ». А на завершення заходу передали до бібліотеки навчального закладу книгу «Основи атомної енергетики». Цей посібник буде корисним для учнів, які прагнуть вивчати атомну енергетику та допоможе отримати додаткові знання з фізики поза шкільним курсом. 
 

None None None None None None