Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

28.12.2023

Хористи «Ренесансу» з Южноукраїнська підкорюють столицю

Южноукраїнський камерний хор «Ренесанс» ПК «Енергетик» привіз зі столиці гран-прі. А одна з його учасниць - Світлана Філімонова, працівниця Південноукраїнської АЕС, отримала два перших місця та сертифікат на продюсування.

None

Столиця на два дні стала хабом українських талантів. Напередодні Різдва в Києві проходив XV Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного та вокального мистецтва «CHRISTMAS OKSAMYT WONDERLAND». Демонструвати таланти з’їхалися і професіонали, і аматори різної вікової категорії. Танцюристи конкурували більш, ніж у 10-ти номінаціях. Вокалісти презентували академічний, народний, естрадний спів, та інші жанри.

Показовий виступ саме на цьому фестивалі для народного камерного хору «Ренесанс» ПК «Енергетик» був дебютним. Співали виключно жіночим складом. Саундчек для хористів з Южноукраїнська ознаменувався прикрою несподіванкою. Мікрофони для камерного співу виявилися непридатними. Керівник Оксана Печенюк вирішила спуститися до зали і співати без підсилюючих звукових пристроїв. Це рішення виявилось правильним. Оцінки були найвищими. Результат - гран-прі.

Заздалегідь подала заявку на сольне виконання і одна з учасниць колективу «Ренесанс», працівниця Південноукраїнської АЕС Світлана Філімонова. Вона презентувала дві авторські композиції - «Україна» і жіночу ліричну «У полі дві тополі». За обидві отримала перші місця. «Чесно кажучи, трохи розгубилася від реакції суддів. Члени журі навіть плакали. Було неймовірно приємно бачити найвищі оцінки за свою творчість. Відчуття неймовірні!», - розповіла виконавиця. Цілковитою несподіванкою для Світлани став сертифікат на продюсування однієї з її пісень на вибір. «Це стало навіть вагомішою нагородою, ніж гран-прі. Тепер моє завдання – зібратися з силами та знайти час для поїздки до столиці для співпраці з київською командою», - каже співачка.