Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

01.12.2023

Фахівці інформцентру «Імпульс» доступно і цікаво знайомлять з роботою ПАЕС

У інформаційному центрі «Імпульс» Південноукраїнської АЕС завжди раді кожному відвідувачу – від малюка до пенсіонера. Фахівці управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС розробляють спеціальні освітні проєкти, аби у доступній та зрозумілій формі поширювати знання про атомну енергетику й роботу Південноукраїнського енергокомплексу. Заняття проходять легко, весело, пізнавально.

В останні дні листопада люди поважного віку, відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування Южноукраїнської міської територіальної громади» відвідали інформаційний центр «Імпульс» Південноукраїнської АЕС. Після курсу лекцій вони взяли участь в інтелектуальній грі «Time energy». Обговорювали теми екології та тепло- і енергозбереження. Під час перегляду відеороликів учасники гри дізналися про принцип роботи атомної електростанції та унікальність Південноукраїнського енергокомплексу. Яскравих емоцій відвідувачам додала екскурсія енергетичним підприємством в окулярах віртуальної дійсності.

На завершення учасникам запропонували заповнити анкету. Вона необхідна для того, щоб організатори заходу змогли поліпшити подачу інформації, зробити її ще більш цікавою і корисною для слухачів.   

None None None None